上傳文檔 賺現金
(人教版)2019屆高考英語一輪復習練習案:必修五 Unit 1 (含解析)
學案
加入資料籃8.5折
(人教版)2019屆高考英語一輪復習練習案:必修五 Unit 1 (含解析)01
(人教版)2019屆高考英語一輪復習練習案:必修五 Unit 1 (含解析)02
(人教版)2019屆高考英語一輪復習練習案:必修五 Unit 1 (含解析)03
(人教版)2019屆高考英語一輪復習練習案:必修五 Unit 1 (含解析)04
(人教版)2019屆高考英語一輪復習練習案:必修五 Unit 1 (含解析)05
還剩1頁未讀, 繼續閱讀
下載需要5學貝
免費下載這份資料?
加入資料籃8.5折
立即下載

(人教版)2019屆高考英語一輪復習練習案:必修五 Unit 1 (含解析)

展開

必修 Unit 1

[基礎回顧]

.單句語法填空(導學號02516253)

1Always read the  instructions  (instruct) on the bottle carefully and take the right amount of medicine.

2In  conclusion  (conclude), I would like to say how much I have enjoyed myself today.

3Mark is a  cautious (caution) shopper who always does some careful research on the market before he buys something valuable.

4When he came back three hours laterthey were still sitting on the sofa, absorbed  (absorb) in conversation.

5It is so  challenging  (challenge)  a job that I can't finish it on my own.

6Childrenwhen  exposed  (expose) to an English-speaking atmosphere, will pick up the language much more easily.

7He made an apology to me for his not  attending  (attend) the concert on time.

8It may not be a great suggestion.But before a better one is put  forward , we'll make do with it.

9Whenever he didn't perform well in his studies, he would blame his failure  on  carelessness.

10Although her relatives didn't think she could live for three monthsthe old doctor finally cured her  of  her disease.

.單句改錯(每句一錯)(導學號02516254)

1It makes a sense to work on the problem before it gets out of control. 去掉a 

2Neither the teacher nor the students is content with the result. isare 

3He was struck by the beauty for the first time he visited Guilin. 去掉for 

4Although defeating in the match, we didn't lose heart. defeatingdefeated 

5When I opened the door, I found my father sitting in his chair, completely absorbing in the newspaper. absorbingabsorbed 

.佳句寫作(導學號02516255)

1在讀了Lucy 的信后我得出結論她是誠實的(conclusion)

答案:After reading Lucy's letterI drew a conclusion that she was honest.

2暴露于陽光之下太長時間將會對你的皮膚有害(expose)

答案:Being exposed to the sunlight for too long will be harmful/do harm to your skin.

 3.人人皆知他應該為此受到責備(be to blame)

答案:Everybody knows that he is to blame for this.

4每次我聽到這個笑話我都禁不住大笑起來(every time)

答案:I can't help laughing every time I hear the joke.

5強迫自己學習是毫無意義的(There is no sense in...)

答案:There is no sense in forcing yourself to study.

[技能提升]

.閱讀理解(導學號02516256)

Most teenagers in the United States spend their time trying to make time for school, family and friends. But some choose bigger goals.

At age 15Winter Vinecki has already had more successes than most people have in their lifetime.“I recently completed a marathon on all seven continents and became the youngest person in the world to do so. And I was really doing this for my dad.”

Doctors discovered that Winter's father had a rare and deadly form of prostate(前列腺)cancer when she was nine years old. Then he died 10 months later.When he was first diagnosed(診斷)with prostate cancer I immediately knew I had to do something to help him.That's when I formed Team Winter for prostate cancer research and awareness.

Through Team Winter and social mediaWinter Vinecki has raised almost 500,000 dollars.She has taken prostate cancer education worldwide through foot races called marathonson seven continents.In the United States she travels continually to talk about prostate cancer and urge others to act.

Winter Vinecki attended a conference recently in Los AngelesCalifornia and spoke at the conference as one of several teenagers who spoke about young people who were living extraordinary lives.

So prostate cancer is much more common but men don't want to talk about it.So that is why a ten-year-old girl had to go out there and start talking about it for them.

Another speaker was Jack Andraka who invented a sensor which is not as expensive as traditional equipment that can't be afforded by most common people. It can identify cancers of the pancreas(胰腺)and lungs. He was 15 at the time.

Jack is now 17 and seeking patents(專利)for his latest inventions. He has developed low-cost water quality equipment which can help identify and remove heavy metals and poisonous chemicals from water.

I hope to see them used in the developing nations such as Bangladesh and parts of China and Indiaespecially as well as in parts of Africawhere these heavy metals and pesticides(農藥)and other kinds of waste are a major problem.

1We can learn that Winter Vinecki's father died ________ .

Aabout 5 years ago

Bnot long ago this year

Conly 10 months ago

Dwhen she was about 15

2Winter Vinecki took part in marathons mainly to  ______ .

Atry to realize her father's last wish

Breceive education about prostate cancer

Cspread knowledge of prostate cancer

Draise money for patients with cancer

3From what Winter Vinecki said at the conferenceit can be inferred that  ________ .

Ait's more proper for children to talk about prostate cancer

Bshe had to do what others didn't want to do after her father died

Cmost people don't know prostate cancer because it is a rare disease

Dseveral teenagers there supported her by speaking about prostate cancer

4What do you know about Jack Andraka's new invention?

AIt was invented when he was 15.

BIt is widely used in developing countries.

CIt is designed to make polluted water cleaner.

DIt is under improvement because it costs too much.

[語篇解讀] 本文介紹了兩個年紀輕輕就有所成就的青少年。

1A [細節理解題。根據第二段At age 15Winter Vinecki has already had more successes than most people have in their lifetime.和第三段...Winter's father had a rare and deadly form of prostate cancer when she was nine years old.Then he died 10 months later.可知,溫特現在15歲,她的爸爸在她9歲時被診斷為前列腺癌,10個月后就去世了,由此可知她爸爸是在大約5年前去世的。]

2C [推理判斷題。根據第三段That's when I formed Team Winter for prostate cancer research and awareness.和第四段She has taken prostate cancer education worldwide through foot races called marathonson seven continents.可知,溫特組建了Team Winter,然后通過馬拉松把前列腺癌的知識帶到了全世界,由此可推知,她參加馬拉松的目的是要傳播前列腺癌的知識。]

3B [推理判斷題。根據第五、六段內容可知,溫特說她在10歲時不得不走出去向人們宣傳前列腺癌的知識是因為當時沒人想要談論這種病,由此可推知,當時她不得不做別人不想做的事。]

4C [細節理解題。根據倒數第二段...which can help identify and remove heavy metals and poisonous chemicals from water.可知,杰克的新發明可以去除水中的重金屬和有毒化學物質,即讓水更干凈。]

.閱讀填句(七選五)(導學號02516257)

根據短文內容從短文后的選項中選出可以填入空白處的最佳選項選項中有兩項為多余選項

Gratitude makes your life better

1__ And thankfulness and appreciation are the pathway to happiness and well-being. Gratitude keeps us focused on what is already good in your livesand opens up the doorway to more goodness to flow into our lives.Gratitude does make your life better in the following ways.

You feel more satisfied.

Not completely happy with your lifeGratitude is a lasting feeling that lasts longer than other sensations. __2__ When you practice gratitudeyou take time to appreciate the things that you're thankful for in your life.

3__ 

When you say “thank you” to someonethey feel that you appreciate what they did for youeven if just a little bit.Saying “thank you” is therefore a powerful motivator for others to keep helping you again.Have you ever noticed how you feel when someone doesn't appreciate what you did for them?  __4__ The wordsthank yougo a long way.You can never show someone enough gratitude.

You're happier.

Grateful people are happier.They're more in tune with what's going well in their lives and focus more on the positive. __5__  It's very enjoyable to recognize the things that you might have been taking for grantedand to feel happy for having them in your life.

AYou help others.

BYou motivate others.

CThey won't thank you after you help them.

DIt makes you not want to help them again in the future.

EWhen you actually count your blessingsit puts you in a positive and uplifting mood.

FGratitude is the feeling of being thankful and showing appreciation for what you have in your lives.

GGrateful people are more satisfied with their lives because they focus more on what they appreciate in their life.

[語篇解讀] 本文講述為什么感恩會讓你的生活更美好。

1解析:F [根據下文提到thankfulness and appreciation are the pathway to happiness and well-being感激和欣賞是快樂和幸福的途徑,故選F感恩是對于生活的感激和對于現有生活的欣賞。]

2解析:G [根據上文提到Gratitude is a lasting feeling that lasts longer than other sensations感恩比其他的感覺更長久,故選G感恩的人們對于生活更滿意因為他們專注于生活中欣賞的事物。]

3解析:B [根據下文提到When you say thank you to someonethey feel that you appreciate what they did for youeven if just a little bit當你對某人說感謝時,他們感覺你感激他們為你所做的,即使是小小的行為,故選B你可以激勵他人。]

4解析:D [根據上文提到Have you ever noticed how you feel when someone doesn't appreciate what you did for them?當有人不感激你所做的時,你注意到自己是什么樣的感覺了嗎?故選D這會讓你在未來不再想幫他們。]

5解析:E [根據上文提到They're more in tune with what's going well in their lives and focus more on the positive積極的態度可知與E項中的positive相吻合,故選E項。]

.語法填空(導學號02516258)

(2018·廈門質量檢測)China's most famous wall may have been built to keep people awaybut a new kind of wall is bringing people a lot 1. ________ (close)together.

On January 29hooks and hangers appeared on the side of a Qingdao building under the wordsIf you need ittake it.This wall of 2. ________ (kind)the creation of local charity Chuangyi Workshop,3. ________ (invite)passers-by to leave their spare warm clothes and encourages those 4. ________ are in need to take them.

It is just like what you do at home. You hang your clothes when you get home.You take them down 5. ________ put them on when you go outsaid Wang Leidirector of Chuangyi Workshop.6. ________ (inspire) by a similar plan in Iranshe put it into practice in China as the country experienced 7. ________ (it)coldest winter in decades.

Wang and her colleagues receive lots of clothes from peopleespecially in winter.She 8. ________ (touch)by people's generosity.Some of the clothing is almost new.I don't even have to wash my hands 9. ________ sorting it.

Many such walls have also appeared in several other Chinese 10. ________ (city)This simple way of helping people is now making a big difference to society.

答案:1.closer 2.kindness 3.invites 4.who

5and 6.Inspired 7.its 8.is touched 9.after 10.cities

 

 

免費資料下載額度不足,請先充值

每充值一元即可獲得5份免費資料下載額度

今日免費資料下載份數已用完,請明天再來。

充值學貝或者加入云校通,全網資料任意下。

提示

您所在的“深圳市第一中學”云校通為試用賬號,試用賬號每位老師每日最多可下載 10 份資料 (今日還可下載 0 份),請取消部分資料后重試或選擇從個人賬戶扣費下載。

您所在的“深深圳市第一中學”云校通為試用賬號,試用賬號每位老師每日最多可下載10份資料,您的當日額度已用完,請明天再來,或選擇從個人賬戶扣費下載。

您所在的“深圳市第一中學”云校通余額已不足,請提醒校管理員續費或選擇從個人賬戶扣費下載。

重新選擇
明天再來
個人賬戶下載
下載確認
您當前為云校通用戶,下載免費
下載需要:
本次下載:免費
賬戶余額:0 學貝
首次下載后15天內可免費重復下載
立即下載
  • 充值下載
  • 掃碼直接下載
  • 下載需要:0 學貝 賬戶剩余:0 學貝
    詳情
    學貝可用于下載教習網 400萬 精選資源 ,今日更新資源 3383
  • 詳情
    想免費下載此資料?完善資料,立得50學貝
    邀請好友助力,免費下載這份資料

    下載成功,按 Ctrl + Shift + J 查看文件保存位置

    若下載不成功,可重新下載,或查看資料下載幫助

    95%的老師還下載了以下成套資源

    歡迎來到教習網

    • 400萬優選資源,讓備課更輕松
    • 600萬優選試題,支持自由組卷
    • 高質量可編輯,日均更新2000+
    • 百萬教師選擇,專業更值得信賴
    微信掃碼注冊
    qrcode

    微信掃碼,快速注冊

    注冊可領 50 學貝

    手機號注冊注冊可領 50 學貝
    手機號碼

    手機號格式錯誤

    手機驗證碼 獲取驗證碼

    手機驗證碼已經成功發送,5分鐘內有效

    設置密碼

    6-20個字符,數字、字母或符號

    注冊即視為同意教習網「注冊協議」「隱私條款」
    QQ注冊
    手機號注冊
    微信注冊

    注冊成功

    免費下載這份資料

    當前資料價值0元

    下載需支付0學貝

    掃碼邀請0名好友關注我們即可免費下載

    微信掃一掃,將圖片發送給好友

    每邀請1人關注教習網即可獲得5學貝,學貝秒到賬,多邀多得無上限,在個人中心查看學貝明細

    返回
    頂部
    日韩人妻无码中文视频